Palvelut

Ryhmäliikunta

SPORT FORUMIN RYHMÄLIIKUNNAN LUKUJÄRJESTYS 

 

Maanantai:
17.15 Body/Mari

18.20 Spin60/Mari

Tiistai:

17.30 Äijäjumppa/Jani

17.30 Spin45/Anni 

18.30 Kehonhuolto/tilaustunti/Jani

Keskiviikko:

10.00 Kevyt body/Mari

16.30 Bodypump/Leelo

17.30 SH`BAM/Heidi

18.15 Bodybalance/Heidi

Torstai:

17.00 Kahvakuula/Jani

18.00 Body/Laura  

18.00 Spin45/Jenna 

19.00 Kehonhuolto/Laura


Perjantai:
16.30 Bodypump/Leelo

Lauantai:

Mahdollisia lisä- tai näytetunteja

Sunnuntai:

16.00 Bodypump/Leelo

17.05 Bodyattack/Jarkko

 

Body

Perinteinen lihaskuntojumppa. Alkuun lämmitellään lihakset helpoilla askelluksilla ja lihaskunto-osuudessa treenataan päälihasryhmät läpi tehokkaasti erilaisia välineitä apuna käyttäen.

Spin45  on napakka 45 minuutin pituinen tunti, joka sopii sekä aloittelijalle että jo jonkin verran sisäpyöräilyä harrastaneelle. 

Spin60 on järeä 60 minuutin pituinen tunti, joka soveltuu kokeneelle polkijalle ja haastetta etsivälle seikkailijalle.

Äijäjumppa

Äijäjumppa sopii niin enemmän kuin vähemmänkin liikkuneille. Tunnilla voi säädellä itse tehoa ja vauhtia oman kuntotason mukaisesti. Liikkeet tehdään aikaa vastaan eikä musiikin rytmissä. Välineinä käytetään enimmäkseen kahvakuulia ja bodypump-tankoja. Tunti kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa.

Les Mills Barre + venyttely 15 minuuttia 

Les Mills BARRE on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta; 30 minuutin tunti, joka vahvistaa tehokkaasti kehon syviä tukilihaksia ja jalkojen lihaksia. BARRE antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen tunnelman. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin. Aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita.

Les Mills SH´BAM

Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä SH'BAM® on täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetken tanssilattian tähdeksi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä.  SH'BAM® on mukaansatempaavaa ja hauskaa treeniä ryhmässä! 

Kahvakuula-tunti

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista, haastavaa ja hauskaa harjoittelua kaikenkuntoisille. Tunnilla harjoitellaan ohjaajan opastuksella kahvakuulan turvallista käsittelyä ja käyttöä sekä tehdään tehokkaita kokonaisvaltaisia kahvakuulaliikkeitä. Jokaisella tunnilla opetetaan perusliikkeitä ja edetään teknisesti haastavampiin harjoitteisiin osallistujien osaamisen, kunnon ja edistymisen mukaan. Kahvakuulatunti kehittää lihasvoimaa, mutta myös hengitys ja verenkiertoelimistöä sekä liikkuvuutta ja notkeutta. 

Kehonhuolto

Rauhallinen tunti, jossa keskitytään rentouttamaan ja venyttelemään kiristäviä lihaksia. Kiireisen arkirytmin vastapainoksi on hyvä rauhoittua hetkeksi ja keskittyä olemaan läsnä omassa kehossa.

Step & Body-tunti

Tehokas, koko kehoa kuormittava yhdistelmätunti, jossa laudalle askeltaminen ja lihaskuntoliikkeet vuorottelevat. Lihaskunto-osuuksissa käytetään oman kehon painon lisäksi erilaisia välineitä. Step & Body sopii koko kehoa haastavasta, monipuolisesta treenistä pitäville.

BodyART

BodyART® on monipuolinen, energinen kehon ja mielen hyvinvointia edistävä ja yhdistävä tunti, joka vahvistaa, notkistaa, tasapainottaa sekä rentouttaa kehoa. Myös tunti parantaa liikkuvutta 

Joogaan, Tai  Chihin, Pilatekseen ja Qi gongiin  pohjautuva yhdistelmä kehonhuoltotunti.

LES MILL BODYBALANCE
Mm. joogaan pohjautuva tunti, joka sisältää tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Miellyttävän rauhallinen musiikki rentouttaa sekä kehon että mielen. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogan tapaisista harjoituksista.

LES MILL BODYPUMP
Lihaskuntotunti, jolla saavutat tulokset nopeasti! Tunnin aikana harjoitellaan levytangon ja -painojen avulla kaikki tärkeimmät lihasryhmät. Voit päättää oman harjoitustasosi säätämällä levypainojesi painoa. Sopii kaikenikäisille, sekä liikuntaharrastusta aloittaville että jo kokemusta omaavalle.


BODYATTACK™ on energinen ja korkeasykkeinen harjoitus, joka sopii satunnaiselle kuntoilijalle, kuin tavoitteelliselle treenaajalle. Tämä aerobinen tunti kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät sporttiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet.

Dynaamiset LESMILLS™ ohjaajat ja voimakas musiikki luovat selkeän ja tehokkaan kokonaisuuden, jossa jokainen osallistuja saa haastaa itsensä omalla tasollansa, polttaen jopa 730 kaloria.

BODYATTACKIN HYÖDYT
•    Voimistaa yleiskuntoa ja kestävyyttä
•    Voimistaa koko kroppaa perusliikkeillä
•    Kasvattaa sydämen ja keuhkojen tilavuuttaa ja hapenottokykyä
•    Kehittää tasapainoa ja ketteryyttä
•    Polttaa paljon kaloreita
•    Parantaa luiden ja nivelten kuntoa

BODYATTACK VIDEO: