Palvelut

Ryhmäliikunta

KEVÄÄN RYHMÄLIIKUNTA

 

Maanantai:
17.15 Body/Mari 

18.20 Spin45/Mari 

Tiistai:

17.30 Äijäjumppa/Jani

17.30 Spin45/Anni 

18.30 Kehonhuolto/Jani

Keskiviikko:

10.00 Kevyt body/Mari

16.30 Bodypump/Leelo 

17.35 SH`BAM/Heidi

18.25 Bodybalance/Heidi

Torstai:

17.00 Kahvakuula/Jani 

18.00 Spin45/Jenna 

18.00 Bodypump/Leelo 


Perjantai:
-

Lauantai:

Mahdollisia lisä- tai näytetunteja

Sunnuntai:

16.30 Bodypump/Leelo

 

Body

Perinteinen lihaskuntojumppa. Alkuun lämmitellään lihakset helpoilla askelluksilla ja lihaskunto-osuudessa treenataan päälihasryhmät läpi tehokkaasti erilaisia välineitä apuna käyttäen.

Spin45  on napakka 45 minuutin pituinen tunti, joka sopii sekä aloittelijalle että jo jonkin verran sisäpyöräilyä harrastaneelle. 

Spin60 on järeä 60 minuutin pituinen tunti, joka soveltuu kokeneelle polkijalle ja haastetta etsivälle seikkailijalle.

Äijäjumppa

Äijäjumppa sopii niin enemmän kuin vähemmänkin liikkuneille. Tunnilla voi säädellä itse tehoa ja vauhtia oman kuntotason mukaisesti. Liikkeet tehdään aikaa vastaan eikä musiikin rytmissä. Välineinä käytetään enimmäkseen kahvakuulia ja bodypump-tankoja. Tunti kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa.

Les Mills SH´BAM

Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä SH'BAM® on täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetken tanssilattian tähdeksi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä.  SH'BAM® on mukaansatempaavaa ja hauskaa treeniä ryhmässä! 

Kahvakuula-tunti

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista, haastavaa ja hauskaa harjoittelua kaikenkuntoisille. Tunnilla harjoitellaan ohjaajan opastuksella kahvakuulan turvallista käsittelyä ja käyttöä sekä tehdään tehokkaita kokonaisvaltaisia kahvakuulaliikkeitä. Jokaisella tunnilla opetetaan perusliikkeitä ja edetään teknisesti haastavampiin harjoitteisiin osallistujien osaamisen, kunnon ja edistymisen mukaan. Kahvakuulatunti kehittää lihasvoimaa, mutta myös hengitys ja verenkiertoelimistöä sekä liikkuvuutta ja notkeutta. 

Kehonhuolto

Rauhallinen tunti, jossa keskitytään rentouttamaan ja venyttelemään kiristäviä lihaksia. Kiireisen arkirytmin vastapainoksi on hyvä rauhoittua hetkeksi ja keskittyä olemaan läsnä omassa kehossa.

LES MILL BODYBALANCE
Mm. joogaan pohjautuva tunti, joka sisältää tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Miellyttävän rauhallinen musiikki rentouttaa sekä kehon että mielen. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta joogan tapaisista harjoituksista.

LES MILL BODYPUMP
Lihaskuntotunti, jolla saavutat tulokset nopeasti! Tunnin aikana harjoitellaan levytangon ja -painojen avulla kaikki tärkeimmät lihasryhmät. Voit päättää oman harjoitustasosi säätämällä levypainojesi painoa. Sopii kaikenikäisille, sekä liikuntaharrastusta aloittaville että jo kokemusta omaavalle.


BODYATTACK VIDEO: