Aarrekartta

Oma polkuni unelmiin

Pitkän matkan on pikkuruinen kauppiaan tyttö kulkenut tähän hetkeen, äitiyteen ja yrittäjyyteen. Paljon on tapahtunut lapsuusvuosien jälkeen, kehitystä, muutoksia ja unelmien toteutumista. Ja paljon on vielä koettavaakin. Elämästä puolet on takana ja puolet edessä, itse asiassa tuntuu, että parhaat vuodet ovat kokematta.

Olen aina elänyt unelmoiden. Jo pienenä unelmoin, katselin pilviä tai istuin mökillä laiturin päässä ja mietin prinsessaunelmia. Aikuisena ollessani olen joutunut tekemään töitä unelmien eteen. Tiedonhaluinen minä haluaa kehittää jatkuvasti itseään, maailmaa pitää nähdä, yritystä pitää kehittää ja äitinä tietysti haluan lasteni parasta. Olen kulkenut matkaani sydän avoinna ja mieli valppaana, silmät auki ja korvat höröllään, ja oppinut paljon.

Lukuisia muutoksia on tapahtunut elämässäni, tervetulleita kaikki. Liikunnallisena mimminä lajit ovat vaihtuneet vuosien aikana. Rakkain harrastukseni kuntosaliharjoittelu on kuitenkin pysynyt mukana 80-luvun alusta asti.

Työelämässäni elän unelmaani. Saan viettää päiväni mukavien asiakkaiden parissa, kehittyvässä työpaikassa, hauskojen työkavereiden kanssa. Yksikään päivä ei ole samanlainen eikä aamulla ikinä tiedä mitä fiiliksiä päivän mittaan saa kokea. Työni tulokset ovat selkeästi nähtävissä myöhemmin ja palautteen ohjauksista saan välittömästi. Mikä olisikaan parempaa kiitokseksi kuin leveä hymy.

Tervetuloa tutustumaan Aarrekartta-koulutukseen ja minuun!