Blogi

Personal trainerin avustuksella kohti elämänmuutosta

personal-1277392_640.jpg

PERSONAL TRAINERIN AVUSTUKSELLA KOHTI ELÄMÄNMUUTOSTA

 

Lupasitko itsellesi jälleen kerran, että ensi vuonna aloitat itsestäni huolehtimisen?  Laihdut ainakin 10 kiloa? Treenaat joka päivä tai ainakin joka toinen päivä? Teet täydellisen elämänmuutoksen tässä ja nyt? Mitäpä jos istuisit alas ja miettisit hetken uudestaan asiaa ammattilaisen kanssa. Ammattitaitoinen personal trainer on avain tulokselliseen harjoitteluun ja hän kulkee matkallasi tukenasi myös heikkoina hetkinä. Hän on opettajasi, valmentajasi, neuvonantajasi, tarkkailijasi ja ohjaajasi.

Personal trainerin palvelut on tarkoitettu aloitteleville kuntoilijoille, kunto- ja huippu-urheilijoille, erityisryhmille ja ihan jokaiselle, joka haluaa kokonaisvaltaisen, henkilökohtaisen, pitkä-aikaisen ja säännöllisen harjoittelun pariin. Alkuun ohjaaja kartoittaa laajasti taustatietosi esim. terveys- ja liikuntahistoriasi, tavoitteesi ja lähtee näiden tietojen perusteella rakentamaan juuri sinun tarpeita  palvelevaa ohjelmaasi. Alussa sinulle voidaan myös tehdä laaja kuntotestipaketti, jossa selvitetään lähtötasosi ja määritellään välitavoitteet ja pitkän ajan tavoitteet.

Personal trainerin parissa harjoittelu on monipuolista ja juuri sinulle räätälöityä liikuntaa. Yleensä ohjelmassa on sekä aerobista liikuntaa että lihaskuntoilua. Omat mieltymyksesi ja liikunnan ilo on tärkeintä. Personal trainerisi avustaa sinua myös ravitsemuksen puolella ja antaa vinkkejä parempaa ravitsemukseen ja katsoo tarvittaessa ruokapäiväkirjasi useammalta päivältä ja antaa palautetta siitä. Oma ohjaajasi opettaa miten painoa tiputetaan hitaasti ja varmasti ja osaa myös kertoa miksi monet laihdutuskuurit ovat huuhaata.

Meillä Sport Forumissa on nykyisin useampi personal trainer valittavissasi, tässä pieni esittely: 

ProVireen valmennukset vievät uudelle tasolle ja parempaan vireeseen. ProVire panostaa rentoon tekemisen meininkiin. Elämme asiakkaiden mukana arjessa ja siihen liittyvissä haasteissa. Sovellamme ohjelmat normaaliin arkeen sopiviksi ja muokkaamme niitä tarpeiden ja tilanteiden mukaan – Piia Hartikainen, www.provire.fi, piia@provire tai puh. 050 554 7158.

Corpus Sanum, Tarja Väisänen, puh. 0400 982 232 – Mistä sinä unelmoit? Ärsyttääkö painon jatkuva jojoilu, haluatko kadottaa vatsamakkarat iäksi, haluatko muodokkaan pepun tai lihaksikkaat käsivarret? Kaipaatko lisää motivaatiota treeneihisi tai uusia ideoita lihashuoltoon? Eikö sängyssä oikein kulje – testosteronit hukassa? Kaipaako juoksutekniikkasi hiomasta? Vai haluatko vain hyvään kuntoon? Olipa unelmasi mikä tahansa, minun ohjauksessani voi olla varma, että autan sinua saavuttamaan sen. Kerrot vain tavoitteesi ja siitä se lähtee.

Sport Forum, Pirjo Pekonen, pirjo.pekonen@sportforum.fi tai puh. 040 864 9641. – Haluatko päästä eroon liikakiloista tavalla, joka voi parhaimmassa tapauksessa muuttaa elämäntapasi? Tunnetko itsesi jäykäksi, haluaisitko parantaa liikkuvuuttasi? Oletko harkinnut salille lähtöä, mutta et ole vielä päässyt sinne asti?  Kiinnostaisiko sinua sisäpyöräily aerobisen kunnon nostamiseksi? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, lähdetään yhdessä kohti sinun tavoitteitasi. Määritellään yhdessä sinun tavoitteesi, oli se sitten painon pudottaminen. liikkuvuuden lisääminen, lihaskunnon kohottaminen, jälkikuntouttaminen, stressin poistaminen tai hyvänolon tunne, käänny puoleeni.

Personal training on yksilöllistä, pitkäjänteistä, suunnitelmallista ja tuloksellista kunto-ohjausta. Tervetuloa tutustumaan meihin tarkemmin korisivuillamme ja ota rohkeasti yhteyttä.

25.12.2016
Tämän blogin kirjoittaja on Pirjo Pekonen, yksi tämän talon ryhmäliikuntaohjaajista. Täältä voit lukea aina kuukauden alusta terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä vinkkejä. Tervetuloa talon blogin pariin.
24.11.2019

Joululaulujen sanomaa

01.10.2019

LEPO JA PALAUTUMINEN

07.08.2019

Musiikin vaikutus treenaamiseen

24.08.2017

SISÄPYÖRÄILYLLÄ AEROBINEN KUNTO NOUSUUN

25.12.2016

Personal trainerin avustuksella kohti elämänmuutosta